Rooster

We hebben een goed gevuld weekschema voor onze leden.
– Scroll even naar beneden als je meer wilt weten over de inhoud van deze lessen!

 

Lesaanbod bij Crossfit Castellum

 

WOD – Workout Of the Day

Dagelijks

Wod staat voor Workout of the Day.
Een wod kan van alles zijn Gymnastics, Weightlifting of endurance of een combinatie van deze onderdelen.
Wod’s worden 7 dagen per week aangeboden zowel in de ochtenden als in de avonden. Een wod kan altijd worden aangepast naar de behoefte van de sporter dus zelfs met een blessure kan je gewoon aangepast meetrainen.

Specialty classes

Endurance

Hier testen we je uithoudingsvermogen en proberen dat te verbeteren. Denk hierbij niet alleen aan hardlopen of fietsen. De conditioning wereld is zoveel groter. Kom je een keer proberen om te kijken hoe het is gesteld met jou conditie?!

Powerlifting

Misschien een beetje een eng woord maar in het powerliften draait het vooral om sterker worden. Hier valt dus voor iedereen ongeacht je achtergrond winst te halen. Bij het powerliften focussen we ons vooral op het squatten, bankdrukken en deadliften. Daar komt natuurlijk nog veel meer bij kijken, maar het motto blijft: sterker is beter!

Weightlifting

Weightlifting is het Olympische gewichtheffen. Een sport waarbij alles draait om de juiste technieken en power output. Net als je denkt dat je sterk bent komt het olympisch gewichtheffen om de hoek kijken. De barbell liegt niet dus kom kijken hoe het met jouw techniek staat.

Gymnastics

Zie je jezelf al als Sanne Wevers of Epke Zonderland?
Dan is gymnastics echt wat voor jou. Hier leer je jouw lichaam echt goed te gebruiken. Alles draait om controle van je fysiek. Of het nu gaat om de push up, ring zwaaien of een squat op 1 been. Beheersing van het lichaam in de beweging staat voorop. Moet ik dan super ervaren zijn om deel te nemen?
NEE, iedere sporter heeft baat bij deze lessen. Dus kom het vooral een keer proberen.

Vrij trainen

Heb je voldoende trainingservaring en wil je voor jezelf trainen zonder begeleiding dan is die mogelijkheid er natuurlijk ook.
Let wel op dit kan alleen op de open platform / open gym uren. Deze tijden vind je in het rooster hierboven.

Open platform

Train op een platform naast de reguliere lessen. Alles is toegestaan zolang je de lessen niet stoort. Heb je hier twijfel over??  vraag het aan de dienstdoende coach. Vergeet niet om zelf even netjes op te ruimen.

Open gym

Tijdens de open gym is de box van jou. Je kunt de gehele zaal gebruiken zonder dat er lessen zijn. Klaar met trainen? Dan ruim je alles natuurlijk netjes op zoals je het gevonden hebt.

Personal Training

1 op 1 met je coach

Trainen 1 op 1 met een coach maakt het nog makkelijker om te werken aan jouw doelstellingen. Of dit nou een pull-up is of een 100 kilo squat. Samen met de coach werk je op een gerichte manier naar jouw doel toe

Trainingsschema op maat

Heb jij genoeg trainingservaring en wil je graag na de lessen gebruikmaken van de open gym en/of de platformen? Vraag dan bij onze head coach een schema aan. Dit wordt dan voor jou op maat afgesteld en deze kan je op eigen houtje volgen.